Coin Master Rrotullim Falas 2021

Rrotullime Falas Lidhjet Coin Master 2021 Sot

Ditor Coin Master Lidhje Pa Spin 2021

Coin Master: – Loja më e popullarizuar në internet sot është coin master. Isshtë një lojë zbavitëse e krijuar për njerëz të të gjitha moshave. Isshtë një lojë strategjike e ndërtimit të fshatrave dhe sulmimit të të tjerëve. Ekziston një automat që gjeneron monedha kur rrotulloheni. Ka shumë simbole të ndryshme me radhë në automat, të tilla si një monedhë, një thes monedha, një mburojë, një bandit derri, një çekan demi, rrotullime dhe ngjarja aktuale. Ndërsa rrotulloni dhe goditni tre ikonat e ngjashme, ju merrni shpërblime më të larta. Mburoja mbron fshatin tuaj nga sulmet. Kur të merrni çekanin e tre demave ju do të keni një shans për të sulmuar fshatin e miqve tuaj, por mos synoni një mik për të sulmuar, përndryshe ata do të bëhen armiku juaj, ju mund të sulmoni rivalët tuaj.

Gjëja kryesore në coin master janë kthesat. Coin Master ofron shpërblime ditore për rrotullime dhe monedha që do të azhurnohen këtu në faqen tonë. Këtu ne azhurnojmë lidhjet ditore falas dhe monedhat më poshtë. Ka rreth 4 deri në 5 lidhje çdo ditë. Në të cilën ju merrni rreth 50 deri në 70 rrotullime 2 3 milion monedha në ditë. Gjithashtu, kur ftoni një mik, ju merrni 70-100 rrotullime në varësi të nivelit tuaj.

Si të luani Coin Master merrni Lidhje Falas 10/25/50/100 Rrotullime dhe Monedha. Monedhat e monedhave Master 2020 rrotullojnë kartat zemrat e fshatrave rrotullimet falas rrotullimet sot

Coin Master Lidhje rrotullimesh dhe monedha falas

Bast

Vë bast coin master me rrotullime ju jep shpërblim. Nëse goditni tre të njëjtën ikonë, shpërblimi është i lartë. ju mund të vini bast me 1x, 2x 3x 5x 10x, 15x, 20x kur ka një shpërthim bastesh, madje mund të vini bast edhe me 200x, gjë që nuk do ta merrni ndryshe. Sa më i lartë bast, aq më e lartë është shansi për të fituar.

Mbledhja e kartave

Mbledhja e letrave është gjithashtu pjesë e lojës. Ju mund të blini zemra për të marrë karta. Ju merrni karta falas nga baza e fshatit të një lojtari tjetër kur e sulmoni atë. Kur lëvizni më lart në nivel, kjo do të thotë që nga një fshat në tjetrin të merrni një arkë të artë. Ekzistojnë tre arka prej druri, arra ari dhe arka magjike që përmbajnë përkatësisht 2, 4 dhe 8 letra. Karta ka yje. Sa më shumë yje, aq më i denjë është. Ekziston edhe një arkë rubini që mund ta blini me 700 yje me letra. Ka karta ari që nuk mund t’i shkëmbeni me miqtë, por vetëm kur ato janë të shkëmbyeshme. Kur ka një bum kartash, ju merrni 50% më shumë karta. Kur arrin zotëria i fshatit, ju merrni më shumë shpërblime për të përfunduar fshatin.

8 maj 2021 Rrotullon dhe monedhat Master Coin

 1. 100 milion monedha – Marr
 2. 3.6 milion monedha – Marr

7 maj 2021 Rrotullon dhe monedhat Master Coin

 1. 25 rrotullime – Marr
 2. 10 rrotullime, 50 milion monedha – Marr
 3. 25 rrotullime – Marr
 4. 10 rrotullime, 2 milion monedha – Marr

6 maj 2021 Spin Coin Master Monedha

 1. 25 rrotullime – Marr
 2. 25 rrotullime – Marr
 3. 3.6 milion monedha – Marr
 4. 3.6 milion monedha – Marr
 5. 3.6 milion monedha – Marr

5 maj 2021 Rrotullon dhe monedhat Master Coin

 1. 25 rrotullime – Marr
 2. 35 rrotullime – Marr
 3. 3.6 milion monedha – Marr
 4. 25 rrotullime – Marr
 5. 25 rrotullime – Marr

4 maj 2021 Spin Coin Master Monedha

 1. 25 rrotullime – Marr
 2. 10 rrotullime, 2 milion monedha – Marr
 3. 100 milion monedha – Marr
 4. 25 rrotullime – Marr
 5. 25 rrotullime – Marr

3 maj 2021 Spin Coin Master Monedha

 1. 25 rrotullime – Marr
 2. 25 rrotullime – Marr
 3. 25 rrotullime – Marr
 4. 10 rrotullime, 2 milion monedha – Marr

Ju gjithashtu mund të blini rrotullime në coin master pasi ka disa oferta në progres. Monedha e Monedhave ofron rrotullim ditor falas dhe lidhje monetare falas që do të merrni në këtë sit. Loja e coin master Bëhet fjalë për ndërtimin e një fshati, mbledhjen e kartave dhe menaxhimin e rrotullimeve tuaja.

Çfarë dhuratash mund të bëni në Coin Master?

Ka monedha, rrotullime dhe letra që ju mund t’ua dhuroni miqve tuaj në këtë lojë. Ju mund t’u jepni kartën tuaj shtesë miqve tuaj. Ekziston edhe një grup zyrtar tregtar i coin master në të cilën mund të bashkoheni dhe të shkëmbeni kartën tuaj të humbur me miqtë. Ne gjithashtu kemi grupin tonë tregtar në të cilin mund të bashkoheni për një kartë falas dhe shkëmbim kartelash.

Ka turne të ndryshëm që vijnë për t’ju dhënë shpërblime. Ju keni një shans për të fituar monedha, rrotullime, ushqime për kafshë, xp për kafshë, etj. Turneu zgjat ndërmjet 3 dhe 4 ditë, quhet gjithashtu një ngjarje e veçantë në të cilën duhet të arrini pozicionin e lartë hap pas hapi. Ka turne të përditshëm që qëndrojnë për 24 orë, ku ju keni një shans për të marrë një karton ari. Ka sfida të tjera si Attack Madness, Raid Madness, ku kur goditesh ose bastisesh afrohesh më pranë shpërblimit tënd.

Ju gjithashtu mund të merrni gjoks për kartat tuaja kopjuese, që do të thotë që ju mund të shkëmbeni kartat tuaja kopjuese me ato të reja. Këta yje nuk do të zvogëlojnë yjet e lojës tuaj dhe nuk zgjedhin kartat më pak të rëndësishme për ju.

Mjeshtër dhuratash në coin master është kur blini rrotullime ose monedha në këtë lojë atëherë coin master do t’ju bëjë një dhuratë të veçantë.

Ngjarjet e përditshme në Coin Master

Gjoks misterioz– 1 në 10 kraharorë përmban një kartë të egër së bashku me rrotullime, ushqime për kafshë dhe xp të kafshëve shtëpiake.

Heist master– është një ngjarje promovuese ku ka oferta të ndryshme për të blerë rrotulla dhe monedha. Ekzistojnë 3 oferta që duhet t’i ndërmerrni hap pas hapi.

Kufiri i ftesës së shokut– Kur ftoni një mik përmes Facebook dhe ata lidhen përmes Facebook, ju merrni rrotullime, por ky kufi është deri në 250 miq. Por ka mënyra të tjera për të marrë rrotullime që ju mund t’u dhuroni një tjerrje ditore miqve tuaj deri në 50 rrotullime.

Garë dhe dhurime në media sociale– Ka shumë konkurse në faqen zyrtare të tifozëve të coin master. Ka shumë dhurata dhe shpërblime çdo ditë që mund të fitoni në faqen tonë.

Grumbullimi i plotë i kartave: numri më i lartë i rrotullimeve është në fund të setit. Mund të shkëmbeni një kartë të rregullt me ​​mikun tuaj dhe një kartë ari kur është e disponueshme.

Çmenduri me tullumbace– Kjo është ngjarja ku mund të hapni tullumbace për të marrë rrotullime, këto janë rrotullime falas që merrni herë pas here.

 • Qëllimet e turneut
 • Turneu
 • Master i Dhuratave
 • Evente speciale
 • Mjeshtër sulmi
 • Mjeshtër plaçkitje
 • Mjeshtër fshati
 • Shpërthimi i basteve
 • Shpërthimi i kartës
 • Kartat nga Chests
 • Shkëmbimi i kartës së artë
 • Çmenduri me tullumbace
 • Misioni Viking
 • Vendosni shpërthimin
 • Gabim i ngjarjes

Së fundmi, unë do të them për coin master e cila është një lojë zbavitëse, luani me miqtë tuaj dhe për shpërblime të përditshme dhe lidhje ditore rrotullimesh falas dhe lidhje me monedha falas vizitoni faqen tonë.